top of page

ONLINEKURSER

Hur funkar det?

Inom ämnen som jag tycker behöver mycket tid och personligt anpassad träning håller jag onlinekurser. Alla onlinekurser går att studera själv som åskådare. Vissa kurser går också att få feedback på sin egna träning.

Alla mina onlinekurser har löpande registrering (starta när det passar dig!) och obegränsad feedback under tiden där du väljer att ha feedback. Som både åskådare (och deltagare) har du tillgång till materialet så länge du vill.

Maeves

Träningsdagbok

 • GRUNDTRÄNING •

Running Contacts Classroom

 • RUNNING CONTACTS •

Maeves

Valpdagbok

 • VALPKURS •

Slalom Skola

 • SLALOMTRÄNING •

Ellas Träningsdagbok

• AGILITYUTMANINGAR •

Gungan Online

 • VIPPBRÄDAN •

LANSERAS I
MAJ 2021

Maeves Träningsdagbok

ÅSKÅDARE

Pris inkl. 25% moms

695 kr

ÅSKÅDARE med frågor

Pris inkl. 25% moms

895 kr

Jag bjuder in alla intresserade till att följa mig och Maeve i vår agilityträning i ett års tid. Jag kommer dokumentera ALLT vi gör inför vår debut Ni kommer kunna ta del av alla träningspass genom filmer, beskrivningar och sammanfattningar i PDF form med steg-för-steg guidning genom alla ”pelare” min grundträning är uppbyggd av:

 • Fram/hitta linje (mer än bara raksträckor ;))

 • Tunneln (vinklar, commitment, dolda ingångar, ”fel” tunnelingång kommando etc.)

 • Tighta svängar (vinklar, distans, commitment, fart, början på verbal förståelse)

 • Serpentin & staket (att lära sig hantera ”slice” linjerna)

 • ”Runt” (baksida hinder)

 • ”In” (threadles, både s-sväng och flicks)

 • Stadga/startlinje

 • Och inblick i annan teknikträning vi gör i grundträningen.

I kursen kommer ni se hur jag gör för att se till att hunden utmanas långsamt men kontinuerligt i sin träning. Hur jag ALLTID fokuserar på vad som motiverar hunden och hur man belönar & tränar för att maximera hundens fart på banan, samtidigt som vi ska hålla oss i en fokusbubbla och alltid få med hundens tänkande i övningarna för att få förståelse direkt från start.

Kursen passar dig med unghund som vill inspireras i hur man kan lägga upp grundträningen, likaväl som den passar dig som vill följa för att se om du & din hund missat något viktigt i era agilitygrunder som ni kan jobba igenom nu. Grundträningen är så rolig och så viktig, och går alltid att jobba igenom ”igen” på olika sätt!

Kostnad:

Tyst åskådare med tillgång till allt material för alltid = 695 kr

Åskådare med möjlighet att ställa obegränsat med frågor och tillgång till allt material för alltid = 895 kr

Dessa priser är TOTALPRIS för hela perioden. :)

119727093_10164320977710385_589275323820

Running Contacts Classroom

Äntligen har jag sammanställt många år av kunskap, material och filmer som nu är redo att lanseras från MIG till DIG!

Running Contacts har alltid varit mitt hjärteprojekt med mina hundar, och jag har nu ett gediget program som är framtaget för att ENKELT kunna träna in running contacts med steg-för-steg guide!

Jag har tidigare coachat mycket online, men nu har jag UPPDATERAT mitt running contacts program för att nå FLER personer på den nivån de själva vill!

Jag använder mig av target metod, där grundträningen är en enorm del av att lyckas med sina running contacts. Genom att få full förståelse för targeten och kunna jobba igenom olika slags träffar, motivationen för target, studera rörelsemönster och lägga på utmaningar INNAN hunden tränar på balansen så säkerställer vi att hundarna har förståelse för uppgiften och vi som förare enkelt har lätt att hålla på de kriterier som behövs för att utbilda hundarna. Targeten höjer hundarnas självförtroende för att lägga på mer och mer fart, och är ett hjälpmedel under hela resan till färdiga kontaktfält som både hunden och föraren förstår perfekt. Träningen är anpassad efter ALLA typer av hundar och kunskapsnivåer. Den finns för dig som ska börja från start, och för dig som letar efter inspirationen hur du kan utveckla din träning vidare.

4 månader 

1995 kr

DELTAGARE

2 månader 

1295 kr

ÅSKÅDARE

Utan frågor

695 kr

Med frågor

895 kr

Priser inkl. 25% moms

DSC_4649.jpg

Du som har en hund som behöver fart och motivation, informationen finns för dig! Du som har en ”high-drive” galenpanna, även för dessa hundar finns information och problemlösning! Allt för att man ska förstå SIN egna hunds personlighet och hur förståelse kan uppnås. Det jag nu erbjuder är ett upplägg av onlinekurs där man får steg-för-steg instruktioner om hur inlärningen av running contacts går till. Från första stegen på targetmattan till att klara balansen i bana på första försöket. Varje steg har beskrivning, filmer och eventuella problemlösning tips som kan behövas.

Förutom material på de hundar jag tränat så kommer även träningen med min Border Collie Maeve (8 månader vid kursstart) kontinuerligt uppdateras i kursen för att ge extra material och filmer till er som följer detta program.

Min feedback till dig som är deltagare grundar sig på mina år av Running Contacts nörderi, mina 4 egna hundar av olika raser, och de 100+ hundar av alla storlekar och rasar som jag har coachat både online och vanliga kurser för att förbättra kontaktfälten.

Onlinekursen erbjuder olika alternativ, för att kunna passa så många som möjligt!

TYST ÅSKÅDARE: 695 kr

Tillgång till ALLT material och allt som skrivs i gruppen under obegränsad tid.

ÅSKÅDARE MED FRÅGOR: 895 kr

Tillgång till ALLT material och allt som skrivs i gruppen under obegränsad tid, och ställ obegränsat med allmänna frågor.

DELTAGARE, 4 MÅN: 1995 kr

För er som vill få hjälp med er träning så erbjuder jag 4 månaders feedback. Denna 4 månaders period kan ni börja när ni vill! Ni får givetvis tillgång till allt material under obegränsat tid.

DELTAGARE, 2 MÅN: 1295 kr

För er som vill få hjälp med er träning så erbjuder jag 2 månaders feedback. Denna 2 månaders period kan ni börja när ni vill! Ni får givetvis tillgång till allt material under obegränsat tid.

Maeve Valpdagbok

Häng med mig & Maeve när vi leker oss igenom valptiden! Det finns så mycket roligt att göra med valparna innan den riktiga agilityträningen börjar! Med denna valpdagbok bjuder jag in dem som är intresserade att ta del av vår resa. 

Förutom att se till att hon blir en fenomenal hund i vardagen (miljö- och socialträning, positiva upplevelser i livets alla möjliga situationer, passivitet i olika situationer och stärka hennes självkänsla) så är jag mån om att bygga driv, belöningsutvecklar massor, introducerar olika fokusövningar, stadga & frigsignal, att värdera vår relation högt, och en stark vilja att "träna" och leka med mig!Ett urplock av det som kommer visas:
* Väldigt mycket lek, vi vill skapa ett stort leksaksintresse där både parter har stort engagemang. Komma tillbaka med leksak, springa till utlagd leksak, älska att jaga leksak, ha bra kampgrepp etc. är roliga & nyttiga egenskaper att utveckla!
* Många olika tricks, flera med tanke på agilityträning och de kunskaper man vill utveckla
* Stadga & frisignal
* "Följa handen" övningar, där vi ökar värdet av vårt kroppsspråk och våra händer samt handlingsträning (utan hinder)

ÅSKÅDARE

595 kr

Pris inkl. 25% moms

90907028_10163341981065385_3533876177498

* Olika agilityförberedande övningar som targetträning, början till kontaktfält beteenden etc.
* Påbörja träning för tighta svängar (senare)
* Introducera tunneln i agilityträning (senare)

Jag lägger upp ungefär 3-5 videoklipp i veckan! Väldigt mycket material i form av teori och filmer! Självklart visas även "bloopers" och hur man tar sig igenom utmaningar som kan uppstå. Jag visar också filmer på Ella & Zia med samma/liknande övningar som Maeve får göra.

Hur? En Facebook grupp där du enkelt kan följa Maeve genom hennes olika åldrar och vad vi gör.

För vem? Alla som vill se hur jag gör med mina valpar under denna värdefulla tid! Kanske går du hem en valp snart, har en valp, eller har en unghund/vuxen hund som behöver mer av den grundläggande träningen som kommer innan agilityträningen.

Slalom Skola

Detta är en slags onlinekurs där man själv pluggar och tränar utifrån en genomarbetat plan själv, utan feedback. Ni får tillgång till 12 lektioner för att träna fram ett slalom med säkra ingångar, perfekt självständighet och god fart. Allt är upplagd strategiskt och med ökande svårighetsgrad. Över 50 olika övningar och skisser samt teori kring alla övningar och kring slalomet. Skrolla ner för anmälan.

Exempel på vad som ingår: 

 • Rutiner vid slalom

 • Att alltid utmana

 • Vad gör man när det blir fel

 • Att ta slalom på tävling

 • Belöna för fart

Totalt 12 lektioner för att säkerställa perfekt förståelse för ingångar, samt säkra utgångar & självständighet!

ÅSKÅDARE

Obegränsad tillgång

695 kr

Pris inkl. 25% moms

ÅSKÅDARE med frågor

Obegränsad tillgång

895 kr

Pris inkl. 25% moms

20768115_1747150441980595_81534065032110

Ellas Träningsdagbok

Till er som söker agility-inspiration och vill ta er träning till nästa nivå!

Häng med mig & Ella i vår förberedelse för landslagsuttagningen 2021!

Nu finns möjligheten för dig som vill ta er agility till nästa nivå att hänga med mig och Ella på vår agilityträning i 5 månaders tid (början på december till början på maj).

Under dessa 5 månader kommer jag & Ella repetera, lära oss nytt och utmana oss till max med våra färdigheter för att göra oss redo för landslagsuttagningen 2021!

Nästan varje vecka kommer vi träna ett pass med detaljer (max 5 hinder, bra för mindre ytor) och ett pass med utmanade kombinationer eller banor (behövs lite mer utrymme och hinderpark).

Vi kommer repetera det vi kan, och utmana oss i det vi behöver kunna mer! Ni får banskisser, beskrivning och film för varje övning!

 • Verbala signaler

 • Diskriminering

 • Svåra slalomutmaningar

 • Running contacts utmaningar samt utmaningar med gungan (springa i sidled, springa före, bakombyten, självständigt om jag stannar upp etc.)

 • Layering (skikthandling)

 • Olika handlingsalternativ, vilket är snabbast för just er som ekipage?

 • Analys av våra tävlingslopp

Och mer!

Helt enkelt - följ mig och Ella i en träningsdagbok och få inspiration till er egna träning! Såklart visar jag också saker som inte blir som tänkt, och hur jag hanterar det i min handling eller tar med mig för vidare inlärning hos hunden

Man har tillgång till material och filmer för alltid, så även om det passar ekipage som kommit en bit i deras träning så kan man spara materialet till senare eller helt enkelt bli inspirerad till vidare träning!

Vi har en grupp på Facebook där man lätt kan navigera genom material.

ÅSKÅDARE

Obegränsad tillgång

595 kr

Pris inkl. 25% moms

ÅSKÅDARE med frågor

Obegränsad tillgång

795 kr

Pris inkl. 25% moms

129725523_10164641094265385_526132272766
Maeves Träningsdagbok
Running Contacts Classroom
Maeve Valpdagbok
Slalom skola
Ellas Träningsdagbok
bottom of page